Privatliv-, cookie og persondata politik

Opsummering

Når du klikker dig videre til en af de viste forhanldere, viderestilles du via forskellige annonce netværk som vi samarbejder med.

Ved viderestilling sættes en cookie der husker at du er henvist fra vores side.

Denne cookie benytter firmaerne til at afregne vores provision for at have henvist dig til dem.

Vi opbevarer som udgangspunkt ikke nogen persondata eller personhenførbare data.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Dine rettigheder vedr. personoplysninger
3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
3.3 Beskyttelse af personoplysninger
4. Tekniske oplysninger
5. Ændringer

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Smarter Concept ApS
Lergravsvej 53
2300 København S
Telefon: 7020 9222
CVR: 28498691
Email: Kontakt form

2. Cookies
Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og øge brugervenligheden.

Trafikanalyse, så vi ved hvor mange der besøger vores website, hvordan de besøgende har fundet frem til vores website og hvordan besøgende bruger vores site.

Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du blokerer for vores cookies, kan du risikere nedsat funktionalitet på vores website.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at forbedre brugeroplevelsen på vores website og måle hvordan besøgende bruger vores site. Desuden benyttes cookies til at tilpasse annoncering.

2.5 Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
Tradedoubler
Adservice
Partner Ads
Tradetracker

Når du klikker dig videre til en af de forhandlere der indgår i oversigten, viderestilles du via et af ovenstående netværk.

Det netværk du viderestilles igennem, husker at du er henvist fra vores side, ved at sætte en cookie.

Denne cookie bruges til at afregne provision til os, for at henvise dig og er en forudsætning for at vi kan drive siden.

Vi videregiver ingen personoplysninger til annonce netværkene.

3. Brug af personoplysninger
Oplysningerne deles ikke med tredjepart.

Oplysningerne registreres i vores system i maksimalt 5 år eller indtil du henvender dig for at få dem slettet.

Oplysningerne vil kun være tilgængelige for betroede medarbejdere.

Vi registrerer din IP adresse og hvilke handlinger du som besøgende foretager på vores site.

Log oplysninger gemmes i maksimalt 1 år.

Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger.

Person- og log oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysninger kan dog blive vidergivet til myndighederne i forbindelse med efterforskning af mulige strafbare forhold, hvis myndighederne har ret til at få oplysningerne udleveret.

3.1 Dine rettigheder vedr. personoplysninger
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til kundeservice. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

4. Tekniske oplysninger
Vores software drives på en server park hos vores hosting partner Abakomp.

Vi er selv datansvarlige men har en databehandler aftale med Abakomp, da vores systemer står i deres datacenter.

Vores backup af systemerne er krypterede både i transit og ved opbevaring.

5. Ændringer
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling data og personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Oplysningerne i dette dokument er sidst rettet 16. maj 2018.

  Søgeresultat opdateret